Over mij

Hallo! Ik ben Anneke Kraamer. Ik ben opgegroeid in Alphen aan den Rijn en in het eerste jaar van mijn bachelor ‘Molecular Science and Technology’ ben ik naar Delft verhuisd. Daar woon ik nu nog steeds. Na mijn bachelor nominaal gehaald te hebben heb ik een bestuursjaar gedaan bij de Delftse Studentenvakbond VSSD.  Na dat jaar ben ik begonnen met de master ‘Chemical Product Engineering’ aan de TU Delft. Daar ben ik nu nog mee bezig, ik verwacht in augustus 2019 af te studeren.

HOBBY’S

Mijn lijst aan hobby’s wordt steeds langer naarmate ik  meer leuke bezigheden ontdek. De hobby waar ik het meeste tijd aan kwijt ben is muziek maken. Ik speel piano, tin whistle, low whistle, bodhràn en daarnaast zing ik. De whistles en bodhràn zijn Ierse en Schotse instrumenten. Ik speel en luister dan ook met name Ierse en Schotse folk. Daarnaast speel ik in een band, The Flask. Met deze band speel ik hetzelfde genre. Verder ben ik sinds het begin van dit collegejaar begonnen met stijldansen. Andere hobby’s zijn (bord)spellen spelen, kleding maken en bakken.

POLITIEK

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 stond ik op plek 12 bij GroenLinks op de kandidatenlijst in Delft. Met 106 voorkeurstemmen ben ik uiteindelijk op plek 10 geëindigd. Komende jaren wil ik mij gaan inzetten om, via bijvoorbeeld raadcommissiewerk, Delft een duurzamere en socialere plek te maken.